Tuinaanleg naar smaak

Houdt u van een moderne tuin met grote tegels, strakke snoeivormen en een evenwichtige uitstraling? Of verkiest u een landelijke tuin met streekeigen beplanting die past bij het landschap en de omgeving? Of het nu gaat om een sympathieke stadstuin, een onderhoudsvrije prairietuin, een charmante siertuin, een exotische tuin, een heus doolhof of opmerkelijk arboretum, we realiseren het graag voor u.

buiten 8

 

buitenrealisaties 2

Gepassioneerd team

Dankzij een kwalitatieve opleiding in groenmanagement en tuinbouw, een jarenlange ervaring in tuinaanleg en een grote liefde voor de natuur beschikt ons uitvoerend team over alle vakkennis, knowhow en passie om uw buitenrealisaties waar te maken. Daarbij gaan ze veel verder dan tuinen nivelleren, grasmatten plaatsen en beplanting aanleggen. Ook de bestrating van oprit en (dak)terras, buitenverlichting, afsluitingen, trappen, (zwem)vijvers en zwembaden behoren tot het werkveld van Tuinaanleg De Pauw.

 

Speciale verzoeken

Misschien wilt u wel een exotische tuin, waar palmbomen en Mediterrane planten welig tieren? Of een houten loopbrug die leidt naar een lounge achteraan in de tuin met buitenkeuken, verwarming en stretchdoek? Of fantaseert u als fervente golfer over een hole en bunker in wit zand op uw bedrijfsterrein? Voor Tuinaanleg De Pauw is geen vraag te gek, geen droom te wild en geen wens te machtig. Wij kijken zelfs uit naar normafwijkend werk dat anderen onmogelijk achten. We gaan graag de uitdaging aan om een rijhuis van een binnentuin met zwemvijver te voorzien. Of we gaan aan de slag met kubusvormige zitbanken in Afrikaans padoek, trendy plantenbakken in cortenstaal of kleurrijke wanden in gewapend polyester. Ook de heersende trend van schermen in Free Willy-gevelbekleding met horizontale belijning kent voor Tuinaanleg De Pauw geen geheimen. Dankzij onze uitgebreide expertise vinden we altijd wel een manier om speciale verzoeken te realiseren. 

 

buiten 3
buiten 5
buiten9

 

>> Vertel ons uw tuindromen