Tuinontwerp op maat

De grens tussen interieur en exterieur wordt steeds dunner: mensen brengen meer groen in huis en genieten graag lang van het buitenleven. Ook Tuinaanleg De Pauw houdt daar rekening mee bij het ontwerpen van uw nieuw tuinplan. Niet enkel is dat perfect in harmonie met uw woning, het is ook helemaal afgestemd op uw gezinssituatie, levensstijl en persoonlijkheid. Enkel zo creëer je tuinen met karakter.

 

 

Tuinarchitectuur6

Exclusieve tuinarchitectuur

Tuinaanleg De Pauw heeft een gediplomeerde tuinarchitect fulltime in dienst, die elk buitenplan minutieus en gedetailleerd uittekent. Elk nieuw project profiteert van zijn exclusieve aandacht, creatief talent en unieke ideeën. We houden rekening met uw verlangens en voorkeuren en daarbij is geen vraag te gek. Integendeel, we wijken graag af van de norm om karaktervolle tuinen te realiseren die uw stoutste dromen overtreffen. Gedrevenheid is onze tweede natuur, vakkennis een evidentie. Uiteraard staat esthetiek hier hoog aangeschreven door een passie voor hedendaagse buitenarchitectuur, maar met respect voor uw woning.

 

Hoe gaan we te werk?

  • Zaakvoerder Tom De Pauw komt persoonlijk bij u langs voor een verkennend gesprek, waarin al uw wensen, eisen en behoeften aan bod komen.
  • Na een opmeting en de grondgesteldheid presenteren we u het voorontwerp en een budgetindicatie. Aanpassingen zijn dan nog altijd mogelijk.
  • Na goedkeuring stellen wij een professioneel uitvoeringsplan op, waarbij ook de keuze van planten en materiaal concreet wordt.
  • We bespreken samen een startdatum en realistische uitvoeringstermijn.

 

Tuinarchitectuur 3
Tuinarchitectuur 4
Tuinarchitectuur

 

>> Maak nu vrijblijvend een afspraak