Tuinonderhoud op maat

Tuinaanleg De Pauw doet er alles aan om u in geuren en kleuren te laten genieten van al wat groeit en bloeit in uw eigen stukje natuur. Om al dat moois te voeden en te verzorgen zijn echter een flink stel groene vingers nodig én een neus voor tuinonderhoud. Dit gaat veel verder dan het gras maaien en de haag scheren. Ook voorjaars- en zomersnoeiberegeningbomen vellenbemestencultiverenverticuteren en uw tuin winterklaar maken behoren tot ons onderhoudspakket.

1ren

 

onderhoud3

Plantenkennis en ziektebeelden

Tuinaanleg De Pauw heeft een ongeëvenaarde reputatie op vlak van plantenkennis en respectieve ziektebeelden. Ons team weet perfect wanneer te snoeien om herbloei te garanderen en dankzij de verworven fytolicentie (certificaat van de federale overheid) garanderen wij duurzaam gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en toevoegingsstoffen. Onze experte Nancy Melsen volgt de flora van uw tuin steeds nauwgezet op en speelt snel in op de behoeften.

 

Onderhoudscontracten

Hebt u dus geen tijd, geen zin, geen kennis van zaken of gewoon niet meer de mogelijkheid om zelf uw tuin en buitenomgeving te onderhouden? Dan helpt Tuinaanleg De Pauw u van A tot Z en alles daartussen. We werken immers via onderhoudscontracten op maat.

Onderhoud2

 

>> Bel of mail ons voor meer informatie